Kohdemaat

Katso lista ASSE:n vaihto-ohjelmien kohdemaista. Kysy myös muita kohdemaita, ASSE:lla on toimintaa yli 30 maassa.

Pohjois-Amerikka

USA_kohdemaa

USA

Koe aito amerikkalainen High School Spirit ja kannusta omaa kouluasi. Kouluvuosi tarjoaa paljon unohtumattomia kokemuksia kuten Homecoming ja Prom.

Lue lisää
Kanada_kohdemaa

Kanada

Kanada on yksi suosikkikohteemme. Sieltä löytyy jokaiselle jotakin: huikea luonto, suurkaupunkeja ja tapahtumia urheilun ystäville.

Lue lisää
Meksiko_kohdemaa

Meksiko

Meksikolaisten vieraanvaraisuus ja lämminhenkisyys on jotain mikä pitää itse kokea. Käy paikallista koulua ja opi espanjaa.

Lue lisää

Etelä-Amerikka

Brasilia_kohdemaa

Brasilia

Brasilia tarjoaa runsaan sekoituksen kulttuureja ja perinteitä. Brasiliassa opiskelet portugaliksi. Ihmiset ovat avoimia ja lämminsydämisiä.

Argentina_kohdemaa

Argentiina

Argentiina on yhdistelmä eri kulttuureja, ihmiset ovat ystävällisiä ja avuliaita. Vaihtovuoden aikana espanjan kielen taito paranee.

Lue lisää

Eurooppa

 • Englanti_kohdemaa

  Iso-Britannia

  Koe brittiläisen kulttuurin koko kirjo jalkapallosta Shakespeareen. Iso-Britanniassa voit itse vaikuttaa sijaintiin ja ohjelman kestoon.

  Lue lisää
 • Espanja_kohdemaa

  Espanja

  Vaihtovuosi Espanjan auringon alla! Saat kokea kuinka tärkeitä perhe – ja ystävät ovat. Pitkät illalliset ja sosiaalinen asenne on espanjalaisuutta parhaimmillaan.

  Lue lisää
 • Italia_kohdemaa

  Italia

  Huippumuoti, hyvä ruoka sekä jalkapallo on osa italialaista arkea. Vaihto-oppilaan pääset mukaan paikalliseen italialaiseen elämänrytmiin.

  Lue lisää
 • Portugali_kohdemaa

  Portugali

  Maan lämminsydämisyys ja iloisuus saavat sinut tuntemaan olosi kotoisaksi saman tien.

  Lue lisää
 • Ranska_kohdemaa

  Ranska

  Taide, historia, musiikki, muoti ja urheilu on osa ranskalaista kulttuuria. Tulet osallistumaan moniin mielenkiintoisiin illalliskeskusteluihin vaihtovuotesi aikana.

  Lue lisää
 • Saksa-kohdemaa

  Saksa

  Lukuisat musiikkijuhlat ja urheilutapahtumat ovat osa saksalaista arkea. Saksa on väkiluvultaan Euroopan suurin maa ja yksi vauraimpia talousalueita. Saksa tarjoaa myös paljon historiaa ja erilaisia harrastusmahdollisuuksia.

  Lue lisää

Aasia

 • Japani_kohdemaa

  Japani

  Vietä mielenkiintoinen ja erilainen vuosi Japanissa. Osallistu koulun kerhoihin ja opi perinteisestä japanilaisesta kulttuurista.

  Lue lisää
 • Kiina_kohdemaa

  Kiina

  Kiinan historia ja kiehtova kulttuuri ulottuu monien vuosien taakse. Opit kiinan kielen, josta sinulle on tulevaisuudessa varmasti hyötyä.

  Lue lisää
 • Etelä-Korea_kohdemaa

  Etelä-Korea

  Korealaiset arvostavat koulutusta, pääset tutustumaan korealaisiin arvoihin ja asut maassa, jossa K-pop on suuressa roolissa nuorten keskuudessa.

  Lue lisää
 • Thaimaa_kohdemaa

  Thaimaa

  Kaakkois-Aasiassa sijaitseva, trooppinen kuningaskunta tunnetaan ympäri maailmaa hymystään ja mahtavasta ruokakulttuuristaan.

Oseania

Australia_kohdemaa

Australia

"The land down under", "Oz", "Straya"... Tämä ainutlaatuinen maa ja maanosa tunnetaan monella nimellä ja tarjoaa vierailleen luonnon, jollaista ei löydä mistään muualta maailmassa.

Uusi-Seelanti_kohdemaa

Uusi-Seelanti

Uusi-Seelanti on mahtava saarivaltio ja paratiisi, jonka luonnonkauneus tyrmää joka käänteessä. Korkeatasoinen koulutus tuo mukavat opiskelupuitteet vaihto-oppilaalle.