Vaihto-oppilaaksi Argentiinaan

Loputtomia pampoja, gauchoja, sademetsien kauniita vesiputouksia, Andien vuoristo, kauniita hiekkarantoja, mutta myös vilkas ja hienostunut Buenos Aires, Eurooppa-tyylinen kaupunkimetropoli - Argentiina on kaikkea tätä.

asse-stripes

Koe aito Argentiina

Jos pidät musiikista, tanssista, hyvästä ruoasta ja latinalaisesta kulttuurista, Argentiina antaa sinulle unohtumattoman kokemuksen. Koska perheellä on keskeinen rooli Argentiinan yhteiskunnassa, saattavat isovanhemmat elää yhdessä isäntäperheesi kanssa, ja monet sukulaiset lähistöllä; pian huomaat, että vieraanvaraisuus ja ihmisten lämpö pysyvät sinun kanssasi ikuisesti. Keskustelut heidän kanssaan pitkällä lounaalla tai illallisella, kauniina päivinä ehkä asadolla (kuuluisa argentiinalainen grillijuhla), tulee olemaan sinun suosikki harrastus.

Erinomainen koulujärjestelmä mahdollistaa mielenkiintoiset oppitunnit, kun parannat espanjan taitojasi ja mahdollisesti liityt myös yhteen tai useampaan urheilujoukkueeseen. Ja tietenkin tapaat argentiinalaisia ystäviäsi keskustassa, kotona tai paikallisessa kahvilassa.

Opiskele ASSE-vaihto-oppilaana yhdessä maailman suurimmista espanjankielisistä maista ja koe itse, miten paljon argentiinalaiset arvostavat perinteitä ja vieraanvaraisuutta.

Nämä kaikki sisältyvät Argentiinan ohjelmahintaan

 • Apu ja opastus vaihto-oppilashakupaketin teossa
 • Kirjallinen valmennusmateriaali
 • Valmennustilaisuus Suomessa sinulle ja vanhemmillesi ennen lähtöä
 • 5 päivän Welcome Camp retkineen. Leiri järjestetään Cordobassa
 • Asuminen ja ruoka huolella valitussa isäntäperheessä
 • Koulupaikan järjestäminen ja opetus paikallisessa koulussa
 • Isäntäperhe tai tukihenkilömme on aina oppilasta vastassa/saattamassa määränpäässä kohdemaassa
 • Tukihenkilön säännöllinen yhteydenpito sinuun ja isäntäperheeseesi koko oleskelun ajan
 • Organisaatiomme tukipalvelut
 • Yhteydenpito koti- ja kohdemaassa perheisiin ja oppilaisiin koko vaihto-oppilasvuoden ajan
 • 24 tunnin hätäpuhelinpäivystys kohdemaassa
 • Diplomi vaihto-ohjelman jälkeen
 • Apu ja opastus viisumin hakemiseen

Lisätietoa

Agentiinalainen isäntäperhe

Perhe on suuri osa elämää Argentiinassa. Tyypillisen argentiinalaisen perheen muodostavat äiti, isä ja kaksi tai kolme lasta. Perhe ja ystävät kokoontuvat sunnuntaisin ja nauttivat täydelliseksi grillatusta argentiinalaisesta naudasta. Vaihto-oppilaat usein tutustuvat hyvin perheen koko sukuun, serkut, isovanhemmat, sedät ja tädit vierailevat usein ja näin tutustut useisiin ihmisiin ja argentiinalaisen kulttuurin. Perheet ovat avoimia, avuliaita ja uteliaita tutustumaan muiden maiden elämään. Kuuluisa argentiinalainen vieraanvaraisuus auttaa oppilaitamme sopeutumaan nopeasti uuteen kotiinsa.

Koulu Argentiinassa

Vaihto-oppilaat käyvät lukiota Argentiinassa kuten paikalliset nuoret. Lukuvuosi alkaa maaliskuussa ja päättyy marraskuussa. Heinäkuussa on 2 viikkoa talvilomaa. Koulupäivät kestävät usein klo 8.00–13.00 ja monissa kouluissa on koulupuku. Kouluelämä on avain onnistuneeseen vaihtovuoteen Argentiinassa.

Kuten entinen vaihto-oppilaamme kuvailee “Ihmisten ystävällisyys putosi myös luokkahuoneeseen”. Pidin luokkatovereitani avuliaina ja ystävällisinä. He olivat myös kiinnostuneita tutustuttamaan minut heidän kulttuuriin ​​ja elämäntapoihin. Meillä oli yhdessä paljon hyviä keskusteluja.

Argentiinassa on erittäin hyvä julkinen koulutusjärjestelmä. Koulunkäynti on pakollista 5–17 -vuotiaille. Argentiinan koulujärjestelmä koostuu kuuden vuoden perus- tai alakoulusta ja toisen kuuden vuoden lukiosta. Vaihto-oppilaamme osallistuvat argentiinalaiseen
lukioon, jossa he oppiskelevat biologiaa, historiaa, maantietoa, matematiikkaa, Espanjan ja Argentiinan kirjallisuutta, taloutta, tietojenkäsittelya, taideaineita (musiikki, teatteri) jne.

Elämä Argentiinassa

Toisin kuin monissa muissa maissa, joissa voi olla hyvin vaikeaa integroitua uuteen yhteiskuntaan, Argentiina tarjoaa erittäin intensiivistä sosiaalista elämää joka on ihanteellinen tilanne vaihto-oppilaalle. Tutustut helposti ihmisiin vaihtovuotesi aikana. Argentiinalaiset ovat hyvin spontaaneja ja aina tapahtuu jotain!

Argentiinan ohjelmahinta

Kohdemaa10 kk5 kk3 kk2 kkHae vaihto-oppilaaksi
Argentiina9 600€*8950 €**6890 €5900 €Hakemukseen

Lukuvuosi* ja lukukausi** ohjelmiin sisältyy valmennusleiri Cordobassa.
2 ja 3 kuukauden ohjelmiin vapaaehtoinen valmennusleiri 390 euron lisämaksusta.

Tutustu hinnastoon

 • Pohjois-Amerikka_small

  Pohjois-Amerikka

  Mahdollisuuksien manner, jonka harvoihin maihin sisältyy uskomaton määrä erilaisia kulttuureja. Kohdemaina USA, Kanada ja Meksiko.

  Lue lisää
 • Etelä-Amerikka_small

  Etelä-Amerikka

  Etelä-Amerikka on espanjan ja portugalin kielten maanosa, jonka kiehtovat kansat ja traditiot tarjoavat ikimuistoisia kokemuksia.

  Lue lisää
 • Aasia_small

  Aasia

  Aasia on mystinen ja eksoottinen maanosa, joka hakee monimuotoisuudessaan ja historiassaan vertaistaan.

  Lue lisää
 • oseania_small

  Oseania

  ASSEn Oseanian kohdemaihin lukeutuvat Australia ja Uusi-Seelanti, joissa länsimaat yhdistyvät ainutlaatuisen luonnon kanssa.

  Lue lisää