EURAUPAIR – AU PAIR OHJELMA SINULLE

Pidätkö lapsista?
Oletko uneksinut asuvasi USAssa tai jossakin Euroopassa?
Nyt voit toteuttaa unelmasi edullisesti, turvallisesti ja luotettavasti EurAuPairin kanssa.

Ajankohtaista

 

USA:n au pair ohjelma, kesto vähintään 12 kk, tulee olla ajokortti

Madridissa , englannin taito riittää.

Olisitko kiinnostunut Irlannista, Saksasta tai Ranskasta, kesto vähintään 6 kk

Iso Britannia ei brexitin takia ota tällä hetkellä vastaan au paireja

Au Pairiksi lähtijän tulee olla täyttänyt 18 v ja lastenhoitokokemusta edellytetään

Au Pair haku- ja sijoitusprosessi kestää yleensä n. 2-3 kk.

Aloita hakuprosessi ajoissa!

Täytä hakulomake. 

 

Lue EurAuPair News

Nyt kun olet nuori ja vapaa. Voit osana opiskeluasi tai sillä aikaa kun mietit mitä haluat elämässäsi tehdä, toteuttaa haaveesi ja asua USAssa tai Euroopassa osana perhettä.

Eur Au pairina asut perheenjäsenenä huolella valitussa perheessä. Hoidat perheen lapsia sekä teet kevyitä kotitöitä vastavuoroisesti upealle kokemukselle saada elää arvostettuna  perheenjäsenenä.

Samalla kun osallistut perheen elämään ja arkisiin askareisiin tulet pian huomaamaan, että helpoimmatkin perheen aktiviteetit, kuten esim. käynti ruokakaupassa tai kävely lähiympäristössä, auttavat sinua oppimaan enemmän isäntämaastasi.

Ajattele kuinka antoisaa aikaa elämä ja asuminen ulkomailla tulee olemaan!  Tulet ilahtumaan suunnattomasti oppiessasi tuntemaan perheen lapset ja vanhemmat.

Parannat kielitaitoasi luonnollisimmalla mahdollisella tavalla, puhumalla isäntämaasi kieltä joka päivä lasten ja perheesi kanssa. Kun lähdet kotiin sinusta tuntuu kuin olisit käyttänyt maan kieltä koko ikäsi.

Opit huomaamaan ja rakastamaan ihmisten avoimuutta ja ystävällisyyttä kun sinusta tulee osa yhteiskuntaa ja osallistut perheesi arkeen.

Samalla kun näet miten muut ihmiset elävät, ajattelevat ja kasvattavat lapsiaan, huomaat uusia asioita omassa elämässäsi ja kulttuurissasi. Saat laajempaa näkemystä maailmasta.

Sinulla on tukenasi koko oleskelusi ajan toimistojemme henkilökunta. Sinulle järjestetään tapaamisia alueen muiden au pairien kanssa. Et ole yksin!

 

Näe maailma turvallisesti ja laillisesti – Suomen vanhimman ja kokeneimman au pair organisaation kanssa.

Eur Au Pair tarjoaa sinulle ehdottomasti parhaat edut!

 

”Kun tulin USA:han jännitin, että englannin kielen taitoni ei ollut tarpeeksi hyvä. Nyt kaikki amerikkalaiset ystäväni sanovat, että puheeni kuulostaa aivan samalta kuin heidän. Näen jopa unta englanniksi!”
– Mari, Tampere