Au pairiksi turvallisesti Eurooppaan

Irlanti - Espanja - Saksa

Lähde au pairiksi Eurooppaan johonkin mielenkiintoiseen maahan. Asut perheenjäsenenä huolella valitussa perheessä ja hoidat heidän lapsiaan sekä teet kevyitä kotitöitä.

Tärkein tehtäväsi au pairina on auttaa vanhempia lastenhoidossa, leikkiä ja pelata pelejä, viedä lapset kouluun, järjestää pieniä retkiä ja auttaa läksyjen luvussa.  Autat myös kevyissä kotitöissä esim.  käyt kaupassa ja laitat lapsille ruokaa, siivoat lasten jäljet, tiskaat sekä peset ja silität lasten vaatteet.  Au pair ajastasi tuleen mielenkiintoinen ja vaihteleva, sinusta ja ”lapsistasi” tulee hyvät ystävät.

Perheesi luottaa sinun kykyysi hoitaa heidän lapsiaan.  Yleensä molemmat vanhemmat käyvät töissä joten sinä olet yksin vastuussa lapsista vanhempien poissaollessa. Siksi on tärkeää, että sinä todella pidät lapsista ja sinulla on jo jonkin verran lastenhoito-kokemusta.

Sinä saat vastavuoroisesti upean kokemuksen elämästä toisessa maassa,  sujuvan kielitaidon ja opit uuden kulttuurin, parhaalla mahdollisella tavalla sisältäpäin,  asumalla perheessä ja jakamalla heidän arkensa ja juhlansa sekä olemalla osa paikallista elämää. Tapaat uusia ihmisä ja saat monia ystäviä ja laajempaa näkemystä maailmasta.

Apu ja tuki Au Pair aikana

Yhteistyökumppanimme  Euroopassa ovat luotettavia ja kunkin maan parhaita au pair -järjestöjä. Järjestöt ovat kaikki arvostettuja ja niillä on vuosien kokemus au pairien sijoittamisesta perheisiin.

Jos tarvitset au pair -oleskelusi aikana apua, voit aina ottaa yhteyttä yhteistyö-kumppaneihimme isäntämaassasi. He tuntevat olosuhteet, ovat lähelläsi ja osaavat auttaa sinua parhaiten. He ovat tukenasi ja apunasi koko oleskelusi ajan. Voit tuntea  olosi on aina turvalliseksi!

Jos lähdet ominpäin au pairiksi saatat jäädä ilman taskurahaa eikä työaikoja noudateta tai perhe voi yllättäen lopettaa au pair sopimuksen, silloin sinulla ei ole ketään kenen puoleen kääntyä ongelminesi.  Näitä tapauksia valitettavasti tulee tietoomme kun ominpäin lähteneet au pairit ovat pulassa ja ottavat siinä vaiheessa meihin yhteyttä.

EurAuPairin kautta on vuosikymmenien aikana lähtenyt tuhansia au paireja turvallisesti maailmalle.

Vältät turhat riskit kun valitset luotettavan EurAuPairin

Suomen vanhin AuPair organisaatio