Mikä on EurAuPair USA

EurAuPair au pairina turvallisesti ja laillisesti USA:han

EurAuPair Intercultural Child Care on yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon, non-profit organisaatio joka on U.S. State Departmentin hyväksymä. Ohjelman tarkoituksena on luoda yhteisymmärrystä amerikkalaisten ja muiden maiden kansalaisten välillä kulttuuri- ja opiskelijavaihdon muodossa. USA:n hallitus on nimittänyt EurAupair- ohjelman ”au pair kulttuurivaihdoksi”. EurAuPair on perustamisestaan v.1988 lähtien antanut tuhansille au paireille mahdollisuuden viettää vuoden au pairina USA:ssa.

EurAuPair takaa sinulle turvallisen ja laillisen oleskelun aupairina USA:ssa. Saat virallisen J-1 Exchange Visitor Program viisumin joka antaa sinulle oikeuden työskennellä au pairina USA:ssa laillisesti. Au pairit jotka ovat USAssa laittomasti, ilman asianmukaista viisumia, voidaan pidättää ja karkottaa maasta eivätkä he saa enää palata USA:han moneen vuoteen.

Jos lähdet aupairiksi USA:han omin päin ilman organisaatiota saatat jäädä ilman taskurahaa, ilman työaika ym. oikeuksia, ilman sairaus- tai muutakaan vakuutusta eikä sinulla ole ketään kenen puoleen kääntyä tarvittaessa.

Yksityisesti on laitonta lähteä työskentelemään au pairiksi USA:han. EurAuPair tarjoaa sinulle turvallisen, edullisen ja laillisen tavan. Vältät turhat riskit.

Amerikkalaiset viranomaiset, USIA, ovat asettaneet lukuisia ehtoja ulkomaalaisten nuorten au pair -työskentelylle USA:ssa. Niiden harvojen järjestöjen, jotka on hyväksytty toimimaan USA:ssa, on noudatettava näitä ehtoja jotka koskevat mm. taskurahaa, työaikoja ja työtehtäviä.

Eur Au Pairilla on USA:ssa ympäri maata toimipisteitä työntekijöineen jotka ovat aina lähellä ja auttavat sinua kun tarvitset heitä.

EurAuPair on toiminut Suomessa ohjelman perustamisesta v.1988 lähtien ja on Suomen vanhin ja kokenein aupair-organisaatio.

EurAuPair au pairina sinusta tulee osa yhdestä USA:n ja maailman suurimmista ja arvostetuimmista kulttuurivaihto – organisaatioista. Tämä takaa sinun turvallisuutesi au pair vuoden aikana.

EurAupair Intercultural
Child Care Programs

Laguna Beach California 92651 USA

Katso USA sivut tästä www.euraupair.com