Ohjelmahinta USA

EurAuPair-ohjelmamaksu USA:han

Eur Au Pairin ohjelmahinta on sinulle nyt varsin edullinen, vain 735 euroa, jonka maksat vasta kun olet saanut isäntäperheen.

Koko tämä etupaketti sisältyy ohjelmahintaan.

Tulet saamaan:

  • meno-paluu-lennot Helsingistä isäntäperheesi luo
  • 4-5 pv lastenhoito- ja ensiapukurssi New Yorkissa
  • täysin kattava vastuu-, sairaus- ja tapaturmavakuutus ilman omavastuuosuutta
  • toimistomme apu hakuprosessin aikana
  • tukihenkilö paikan päällä USA:ssa koko vuoden ajan
  • koulutus vapaa-ajalla
  • palkallinen loma
  • ja paljon, paljon muita hyviä etuja jotka löydät USA-sivuiltamme, mitä saat EurAuPair au pairina

Hakuvaiheen aikana sinun tulee käydä terveystarkastuksessa, hankkia kansainvälinen ajokortti sekä rikosrekisteriote. Kun olet saanut isäntäperheen, on aika hankkia viisumi. Näistä aiheutuvista kustannuksista vastaat itse. Autamme sinua koko hakuprosessin ajan ja saat kaikki tarvittavat ohjeet ja lomakkeet meiltä.  Pidämme sinulle myös valmennuksen  ennen lähtöäsi.

Valitse Eur Au Pair – voit säästää useita satoja euroja

Eur Au Pairin sairaus-, tapaturma-, vastuu- ja matkavakuutus on täysin kattava, ilman omavastuuosuutta, et tarvitse mitään lisävakuutusta.  Vakuutus sisältyy EurAuPairin ohjelmahintaa, sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään erikseen.

Kun mietit au pairiksi lähtöä, kannattaa vakuutus tarkistaa huolellisesti. Monilla au pair -järjestöillä au pairien vakuutuksessa on omavastuuosuus n. 200-500 USD ja korvauksia voi hakea vasta sen yli menevältä osalta. Vakuutuksissa voi myös olla yllättävän alhainen yläraja sairauskuluille. Eur Au Pairin vakuutuksessa ei ole omavastuuosuutta.

Eur Au Pair maksaa meno- ja paluulentolippusi Helsingistä USA:han isäntäperheeseen ja sieltä takaisin.

Monilla au pair -järjestöillä au pairit joutuvat itse ensin maksamaan paluulentonsa isäntäperheen paikkakunnalta esim. New Yorkiin.  Huomaa, että Eur Au Pair maksaa myös paluulentosi kokonaan isäntäperheestä Helsinkiin saakka.

 

Täytä hakulomake tästä jo nyt ja otamme sinuun yhteyttä haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelussa annamme sinulle lisätietoa ohjelmasta ja  varsinaisesta hakuprosessista. Vastaamme mielellämmi kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Sinun tulee hakea hyvissä ajoin USA:n ohjelmaan, n. 4-5 kk ennen haluamaasia lähtökuukautta, niin varmistat lähtösi silloin kun sinulle sopii.

Valitse Sinulle paras ja edullisin, valitse Eur Au Pair, Suomen vanhin ja kokenein au pair välittäjä