Workshop New Yorkissa

EurAuPair workshop

Eur AuPair vuotesi USA:ssa alkaa kansainvälisellä 5 pv lastenhoito- ja ensiapukurssilla New York Cityssä.  Kurssipaikka sijaitsee Manhattanilla aivan Central Parkin vieressä . Kurssin vetäjinä toimivat ammattitaitoiset ohjaajat.  Osallistut kurssille 40-50 au pairin kanssa monesta eri maasta.  Kurssin jälkeen matkustat isäntäperheesi luo.

Saat mm. Babysitter Handbookin jossa kerrotaan lastenhoidosta ja kehityksestä. Kirja on täynnä hyödyllistä tietoa ja ohjeita joita käsitellään kurssilla ja joita tulet tarvitsemaan au pairina. Kurssilla käsitellään myös lasten turvallisuutta, vahinkojen ennalta ehkäisyä ja käydään läpi ensiapuohjeita.

Lisäksi tulet oppimaan lasten eri kehitysvaiheista ja metodeista jotka auttavat sinua luomaan  hyvät ja lämpimät suhteet sinun ja isäntäperheesi lasten välillä.

Sinä ja muut au pairit tulette heti aloittamaan sopeutumisen uuteen elämäänne USA:ssa. Saat alkaa harjoitella englannin taitoasi muiden au pairien,  kurssin ohjaajien ja henkilökunnan kanssa.  Kurssin päätyttyä tunnet olosi turvallisemmaksi ja varmemmaksi ja olet innokas tapaamaan isäntäperheesi vihdoinkin.

 

SIGHT SEEING NEW YORK:SSA

Vaikka EurAuPair Workshop aikataulu on tiivis ja työntäyteinen kaikkine hyödyllisine oppeineen, on sinulla myös mahdollisuus osallistua EurAupairin järjestämälle sight seeing kierrokselle .  Tulet näkemään monia New Yorkin tunnettuja nähtävyyksiä kuten;  Statue of Liberty, The Empire State Building, Broadway, Times Square, Fifth Avenue, Central Park ym.

Katso Workshop in New York video tästä