Tietoa meistä

Miksi sinun kannattaa valita meidät?

ASSE Student Exchange Finland on suomalainen vaihto-oppilasorganisaatio, jolla on vuosikymmenien kokemus kansainvälisestä oppilasvaihdosta lukuisissa eri maissa ja maanosissa. Työskentelemme yhdessä maailmanlaajuisen ASSE Internationalin kanssa ja olemme kansainvälisen ASSE Groupin jäsen.

ASSE on yksi vanhimpia ja arvostetuimpia kansainvälisiä vaihto-oppilasorganisaatioita, joka toimii yli 30 maassa. ASSE International on perustettu v. 1976 Ruotsin Opetusministeriön toimesta USA:n ja Skandinavian väliseksi oppilasvaihdoksi.

ASSE  on vuosien myötä kasvanut johtavaksi maailmanlaajuiseksi nuorisovaihto-organisaatioksi tarjoten vaihto-oppilasohjelmien lisäksi myös EurAuPair-Work & Travel- ja Go Campus University -ohjelmia.

Tutustu lähemmin kansainväliseen toimintaamme osoitteessa www.asse.com.

Turvallisuus ja henkilökohtainen palvelu

ASSE ohjelmat tarjoavat sinulle parasta –  turvallisen ja hyvän vaihto-oppilasohjelman. Me annamme sinulle henkilökohtaista palvelua ennen vaihtoa, sen aikana ja sen jälkeen. Meille on tärkeää, että sinun kouluvuodestasi maailmalla tulee ikimuistoinen kokemus, joka rikastuttaa sinua loppuelämäsi. Hyväksymme ohjelmaan rajoitetun määrän oppilaita, jotta pystymme huomioimaan jokaisen lähtijän ja auttamaan jokaista oppilastamme yksilöllisellä tasolla.

Me  ASSE-perheessä ympäri maailman,  tunnemme henkilökohtaisesti kaikki vastaanottavat organisaatiot ja henkilökunnan  kussakin maassa. Olemme päivittäin yhteydessä ASSE-toimistoihin ympäri maailman, näin tiedämme aina kunkin oppilaan tilanteen. Noudatamme kaikissa ASSE-maissa samoja yhdessä sovittuja toimintatapoja johon koko henkilökunta on koulutettu ja sitoutunut.  Tämä merkitsee sinulle turvallista ja luotettavaa vaihto-oppilasvuotta.

Henkilökuntamme  kymmenien vuosien laaja kokemus kansainvälisestä oppilasvaihdosta lukuisissa eri maissa ja maanosissa sekä vuosien aikana rakennettu kattava tukiverkosto, toimivat oppilaiden ja perheiden tukena ja takaavat sinulle onnistuneen vaihto-oppilasvuoden.

Voidaksemme tarjota sinulle parasta, otamme vain rajoitetun määrän vaihto-oppilaita ohjelmaamme.  Se antaa meille paremman mahdollisuuden huolehtia sinusta yksilöllisesti ja olla aina tavoitettavissa sekä kotimaassa että isäntämaassasi.

Lähde ASSE vaihto-oppilaaksi,  ilmoittaudu jo tänään!