Au pair USA ja Eurooppa

EurAuPair on Suomen vanhin au pair -toimisto ja yksi arvostetuimmista johtavista kansainvälisistä au pair -järjestöistä. Voit lähteä maailmalle edullisesti, turvallisesti ja laillisesti!

asse-stripes

Mitä saan au pairina?

Rakastatko lapsia ja haluat kokea toisen kulttuuri ja kielen? Vietä au pair vuosi turvallisesti Amerikassa, Irlannissa, Espanjassa tai Saksassa.

 • Tehtävänäsi on hoitaa isäntäperheen lapsia ja auttaa kevyissä taloustöissä.
 • Sinulla on vähintään yksi vapaapäivä viikossa.
 • Saat oman huoneen, ylläpidon ja taskurahan perheeltä.
 • Sinulla on mahdollisuus opiskella läheisessä kielikoulussa.
 • Sinun on haettava hyvissä ajoin, vähintään 3 kuukautta ennen haluamaasi lähtöpäivää.
Au pair

Lomake
  Kuinka hakea au pairiksi?

  Contact-ASSE-icon

  Täytä yhteydenottolomake

  Voit hakea ohjelmaan, jos olet 18-29 v (maakohtaisia eroja) ja sinulla on lastenhoitokokemusta.

  Application-icon

  Otamme yhteyttä

  Lähetämme sinulle varsinaisen hakupaketin ja neuvomme hakuprosessissa.

  Exchange-student-icon

  Hakupaketti lähetetään kohdemaahan

  Sinulle etsitään sopiva isäntäperhe kohdemaasta.

  Nyt kun olet nuori ja vapaa. Voit osana opiskeluasi tai sillä aikaa kun mietit mitä haluat elämässäsi tehdä, toteuttaa haaveesi ja asua USAssa tai Euroopassa osana perhettä. Eur Au pairina asut perheenjäsenenä huolella valitussa perheessä. Hoidat perheen lapsia sekä teet kevyitä kotitöitä vastavuoroisesti upealle kokemukselle saada elää erittäin arvostettuna ”isosiskona” perheessä.

  Samalla kun osallistut perheen elämään ja arkisiin askareisiin tulet pian huomaamaan, että helpoimmatkin perheen aktiviteetit, kuten esim. käynti ruokakaupassa tai kävely lähiympäristössä, auttavat sinua oppimaan enemmän isäntämaastasi.

  Ajattele kuinka antoisaa aikaa elämä ja asuminen ulkomailla tulee olemaan! Tulet ilahtumaan suunnattomasti oppiessasi tuntemaan perheen lapset ja vanhemmat.
  Parannat kielitaitoasi luonnollisimmalla mahdollisella tavalla, puhumalla isäntämaasi kieltä joka päivä lasten ja perheesi kanssa. Kun lähdet kotiin sinusta tuntuu kuin olisit käyttänyt maan kieltä koko ikäsi.

  Opit huomaamaan ja rakastamaan ihmisten avoimuutta ja ystävällisyyttä kun sinusta tulee osa yhteiskuntaa ja osallistut perheesi arkeen.
  Samalla kun näet miten muut ihmiset elävät, ajattelevat ja kasvattavat lapsiaan, huomaat uusia asioita omassa elämässäsi ja kulttuurissasi. Saat laajempaa näkemystä maailmasta.

  Sinulla on tukenasi koko oleskelusi ajan toimistojemme henkilökunta. Sinulle järjestetään tapaamisia alueen muiden au pairien kanssa. Et ole yksin!

  Näe maailma turvallisesti ja laillisesti – Suomen vanhimman ja kokeneimman au pair organisaation kanssa. Eur Au Pair tarjoaa sinulle ehdottomasti parhaat edut!

  Au pairien kokemuksia

  quote
  star star star star star

  Päätökseni lähteä USA:han aupairiksi on ehdottomasti ollut yksi elämäni parhaimpia valintoja. Asuin Long Islandilla, New Yorkissa. Perheen kolme lasta olivat päivät koulussa - nuorin puolipäivää esikoulussa, ja minulla oli aikaa käydä vaikka shoppailemassa läheisessä ostoskeskuksessa. Aluevalvojani järjesti joka kuukausi grillijuhlat, joissa pääsi tapaamaan alueen muita au paireja. Sain hyviä ystäviä ja pääsin kokemaan paljon uutta. Englanninkielen taitoni kehittyi huimasti ja sain varmuutta käyttää kieltä rohkeasti. Kokemus oli muutenkin valtavan rikastuttava ja siitä on ollut paljon hyötyä niin opiskeluissa kuin työelämässäkin. Palattuani Suomeen olen toiminut EurAupairin haastattelijana kotipaikkakunnallani ja myöhemmin myös ASSE vaihto-oppilaiden alueellisena yhdyshenkilönä.

  Heli, Turku

  quote
  star star star star star

  Au pair vuosi USA:ssa antoi minulle paljon enemmän mitä osasin odottaa, New Yorkin valmennuksessa tutustuin muihin tuleviin au paireihin ja sain heti uusi ystäviä. Isäntäperheeni oli mukava ja otti minut osaksi perhettä.

  Olivia, Helsinki

  quote
  star star star star star

  Au pair aikani Madridissa oli hieno kokemus ja ikimuistoinen kokemus. Hoidin perheen lapsia (tein lounaan ja vein kerhoon/harrastuksiin) ja tein kotitöitä. Espanjan kielitaito parani huomattavasti au pair aikana.

  Silja, Oulu

  Usein kysytyt kysymykset

  Voinko vaikuttaa au pair ajan kestoon?

  Kyllä, voit olla au pairina 6-12 kuukautta, myös rajoitettu määrä kesäpaikkoja. Kysy maakohtaisia eroja.

  Milloin minun tulisi hakea ohjelmaan?

  Haku ja sijoitusprosessi kestää n. 1-3 kk.

  Pitääkö minulla olla ajokortti?

  Euroopan maihin ajokortti ei ole välttämätön, mutta USA:ssa au paireilta edellytetään ajokorttia.

  Milloin voin lähteä au pairiksi?

  Lähtöjä on ympäri vuoden.

  Mihin olen yhteydessä jos tarvitsen apua au pair aikana?

  Ole ensisijaisesti yhteydessä paikalliseen edustajaamme kohdemaassa. Hän tuntee parhaiten paikalliset tavat ja kulttuurin. Voit myös laittaa meille viestiä jos tarvitset apua.