Workshop i New York

EUR AUPAIRS "AU PAIR WORKSHOP" I NEW YORK CITY

När du anländer i USA kommer du och alla andra EurAupair au pairer spendera tid i New York City innan du åker vidare till den stad du ska bo i som au pair. Största delen av denna tid i New York City kommer att spenderas med att delta i EurAupairs ”Au Pair Workshop” som leds av erfarna instruktörer.

EurAupair au pairer får en bok som handlar som barnomsorg och barns utveckling som är full av information och tips som kommer behövas för att delta i workshopen. Workshopen kommer bland annat att handla om barn säkerhet, skadeprevention och grundläggande första hjälpen instruktioner.

Dessutom kommer du att få lära dig om barnens utveckling med betoning på olika tekniker för att underlätta utvecklingen av en god relation mellan dig och din värdfamiljs barn. Du och andra nya au pairer kommer att påbörja omställningen till ett liv i USA på en gång.

Du kommer att få genast börja anpassa dig till livet i Amerika och öva på din engelska med hjälp av andra au pairer och EurAupair Au Pair Workshop personalen. När din tid i New York City är över kommer du att känna dig tryggare, självsäkrare och ivrig inför att äntligen få träffa din värdfamilj.

Sightseeing i New York

Trots att du kommer att ha fullt upp med att delta i intressanta och användbara lärande-aktiviteter under EurAupairs ”Au Pair Workshop” så kommer du också ha möjlighet att se många av New Yorks kända sevärdheter så som frihetsgudinnan, Empire State Building, Broadway, Times Square, Fifth Avenue, Central Park och mycket mer.

Titta här på vår au pair Workshop video